Shipping

Utfør undervannsinspeksjoner på egenhånd med Blueye Pioneer og reduser både risiko og utgifter!

I dag utføres visuelle inspeksjoner under vann normalt av dykkere eller ved eksterne ROV-selskaper. Bruk av dykkere kan være dyrt og representerer ofte betydelig HMS-risiko. Tradisjonelt sett har også bruk av eksterne ROV-selskap vært svært kostbart.

Med undervannsdronen Blueye Pioneer har du et mobilt undervannskamera som gjør at du kan utføre undervannsinnspeksjoner på en svært effektiv og enkel måte når behovet oppstår. Inspeksjoner på propeller og skrog kan enkelt utføres av ditt eget mannskap med minimal opplæring, til prisen av hva det omtrent koster å leie et dykkelag for en dag.

Blueye Pioneer er undervannsdrone som sparer kostnader, reduserer risiko og sparer tid. Rett og slett en vinner for alle som har behov for å se under vann! -Archie Nicholson, Chief Engineer, Offshore Pipelay Vessel

Fordeler ved bruk av Blueye Pioneer:

 • Ved en hendelse får du et raskt bilde av situasjonen under vann
 • Du kan uføre hyppigere skrog inspeksjoner enn tidligere
 • Er vesentlig rimeligere enn bruk av dykkere og eksterne ROV selskap
 • Takler forholdsvis mye strøm
 • Du har muligheten til å dele live videopptak med ekspertise på land dersom det trengs

Raskt og enkelt bilde under situasjonen under vann: I tilfelle av en hendelse, ønsker du å få en klar oversikt over situasjonen før du tar noen avgjørelser. Det er mange situasjoner hvor man er i tvil om noe har skjedd med propell eller skrog. Med Blueye Pioneer har du dine egne øyne under vann 24/7. Undervannsinspeksjoner blir enkelt. Du senker den direkte i vannet, tar med ledningen inn i båten og kontrollerer undervannsdronen med fjernkontrollen sittende i stolen din, mens du ser på skjermen foran deg. Med et fast montert HD kamera i undervannsdronen, kan du konsentrere deg om en ting samtidig – å styre dronen ditt du vil. Når opptakene er ferdig, overføres disse til din egen datamaskin og kan brukes til videre studier og som dokumentasjon. Blueye Pioneer er intuitiv enkelt å styre og krever minimal opplæring før bruk.

Du kan uføre hyppigere skroginspeksjoner og redusere både risiko og kostnader Groe på skroget påvirker drivstoff forbruket i vesentlig grad for et fartøy. Det er eieres ansvar å sørge for at skroget er i best mulig tilstand til enhver tid. Med Blueye Pioneer har du muligheten til å følge med utviklingen på skroget på en enkel måte og til å optimalisere renseintervallene dine.

Er vesentlig rimeligere enn bruk av dykkere og eksterne ROV selskap I dag utføres de fleste undervannsinspeksjonene ved bruk av dykkere eller ved bruk av eksterne ROV operatører. I enkelte områder av verden, så vel som i noen situasjoner, er det umulig å få på plass et dykkelag eller en ROV operatør på kort varsel. Dette kan i noen tilfeller ta dager. Med Blueye Pioneer kan inspeksjoner gjøres umiddelbart, og kostnaden for en Blueye Pioneer er nesten det samme som å rekvirere et dykkelag eller utføre er ROV oppdrag.

  Inspeksjon av side truster
Inspeksjon av truster for Hurtigruten Photo: Blueye Robotics

Takler forholdsvis mye strøm. På enkelte lokasjoner med mye strøm, er det i dag vanskelig å bruke tradisjonelle mini ROVer. Blueye Pioneer er utstyrt med 4 kraftige thrustere, og i kombinasjon med den unike skrogdesignen og den tynne ledningen gjør dette det mulig å utføre undervannsinspeksjoner av høy kvalitet under forhold som svært få ROVer kan takle.

Du har muligheten til å dele live videopptak med ekspertise på land dersom det trengs Blueye Pioneer gir deg muligheten til å overføre videoopptaket ditt live med eksterne seere. Dette kan være viktig i noen situasjoner når du må diskutere dine funn med eksperter på land. For å overføre live videoopptak, trenger du minst en 4G nettforbindelse og ekstern videooverføringsmaskinvare.

Skjermdump fra video
Screen grab from video footage showing sacrificial anodes on a hull Photo: Blueye Robotics

Viktige egenskaper:

 • Bærbar og egnet for enkel håndtering
 • Enkel og rask start
 • Enkel å betjene med minimum trening
 • Unik skrogdesign og kraftige propeller gjør den enkel å styre
 • Automatisk dybde kontroll og automatiske retningskontroll gjør det enkelt å holde fokus
 • Full HD-kamera gir deg gode videoopptak.
 • Krever svært lite vedlikehold
 • Kraftige led lys

Jeg har et meget godt inntrykk av kvaliteten, funksjonene og brukervennligheten. Blueye Pioneer er et fantastisk produkt som jeg vil bruke ombord. - Capt. S.Podolskyi/Master

Dokumenter

Document Icon

Produktark med tekniske spesifikasjoner

Format
application/pdf
File size
0,66 MB
Copyright
Blueye Robotics AS
Last ned dokument

Shipping