Om oss

Blueye tilgjengeliggjør havet for alle og synliggjør det vakre - og farene som truer.

Blueye springer ut fra det maritime forskningsmiljøet og Senter for Autonome Marine Operasjoner og Systemer (AMOS) ved NTNU. Tilgang på verdensledende kompetanse og ressurser kommer tydelig frem i Blueye's teknologi

Vi kombinerer ledende, norsk kompetanse på havteknologi med ekspertise innen software og interaksjonsdesign. Dette generer idéer og innovasjon i høyt tempo.

Blueye Pioneer undervannsdrone er bare starten på det som kommer! Vi sikter mot å revolusjonere måten vi opplever havet og har et spekter av fremtidige produkter.

Lidenskap for havet

Å skape verdens beste undervannsopplevelse krever både kompetanse og lidenskap. Lidenskapen for havet er drivkraften bak Blueyes team.

Havet dekker om lag 70% av jordas overflate, og står for enorme ressurser som mat, medisiner, energi og viktige transportruter - for ikke å glemme oksygenet vi puster. Likevel vet vi mindre om havet enn vi vet om overflaten på Mars.

Vi mener det handler om utilgjengelighet og mangel på tilgang til verktøy. Det er derfor vi i 2015 la ut på vårt livs eventyr for å gjøre det enklere for alle å oppleve, lære og dele det som skjuler seg under overflaten.

Styre

Advisory Board

Presentasjon av Blueye Pioneer undervannsdrone

Produktfilm som presenterer Blueye Pioneer undervannsdrone og dens nøkkelegenskaper.