Lag profesjonelle rapporter på få minutter

onsdag 17. mars 2021 / Blueye-kontoret

Muligheten til å se under vann er en ting, men hva gjør du egentlig med videoopptakene dine etterpå? Noe vi i Blueye har innsett etter samarbeid og tilbakemeldinger fra kunder er at prosessering av informasjon er en viktig del (om ikke den viktigste) av en inspeksjon. Derfor har vi videreutviklet vår rapporteringsfunksjon.

I Blueye utvikler og tester vi kontinuerlig ny teknologi for å sikre at våre brukere har de verktøyene hen trenger for å løse sine oppgaver og samtidig tilby den beste opplevelsen under vann. Som Blueye-bruker har du tilgang til en egen applikasjon, som ikke bare benyttes for å styre ROV'en, men som også genererer rapporter basert på dykk.

Blueye Explains Episode 3: Generate dive reports

Fremhev dine funn

Den tradisjonelle måten å lage rapporter på etter en inspeksjon er gjerne tidkrevende og lite effektiv. Sjansen for feilrapportering er også større når man ikke rapporterer i sanntid, underveis av inspeksjonen. Rapporteringsfunksjonen i Blueye appen gir deg mulighet til å kombinere ren visuell informasjon fra et dykk sammen med viktig innsikt fra inspektøren.

Du kan generere inspeksjonsrapporter i PDF, Word eller CSV-filer. Med ulike formater tilgjengelig gir vi deg fleksibilitet til å benytte dataene på ulike måter og sikrer således et system for å effektivt dele data på tvers i bedriften (uten å måtte åpne PC'n!).

Appen kommer med en standard mal som inneholder data om telemetri, dato og lokasjon, dykkedybde og bilder. En annen høyt elsket funksjon er muligheten for å legge inn annoteringer, dine egne skriftlige notater for å synliggjøre kritiske funn slik som skader på utstyr. Rapporten din kan deretter enkelt deles med kollegaer og andre interessenter for ytterliggere diskusjon og analyse. På denne måten kan bedre rapporter gi bedre beslutningsgrunnlag.

Blueye har et godt øye for å gi verdi til sine kunder. Det er ikke bare kostnadsbesparende, men også tidsbesparende, da både de som gjennomfører inspeksjonen og de som sitter på kontoret har mulighet til å ta umiddelbare beslutninger.
- Jan Taudal, Technical Sales Manager hos Navadan

Skreddersydd rapport

For å gjøre det enkelt å rapportere kommer Blueye appen med en standard rapportmal. Denne kan du generere på kort tid og egner seg til mindre oppdrag. Har du mer kompliserte inspeksjoner, og malen ikke dekker alle de områdene du behøver, kan du enkelt skreddersy din egen rapport i Microsoft Word. Her kan du inkludere flere rapporteringsfelt, samt legge inn branding og kontaktinformasjon for din bedrift. Lær mer om hvordan du kan lage skreddersydde rapporteringsmaler.

Siste app oppdatering

I Blueye app oppdateringen (versjon 2.4) som ble publisert tidligere i dag, har vi gjort det mulig å legge inn egen logo samt redigere tittel på rapporter. Sørg for at dronen din er oppdatert til Blunux 1.8, og du er klar for å gjøre dine inspeksjonsrapporter enda bedre.

Eksempelrapport fra Blueye App
Eksempelrapport fra Blueye App Foto: Blueye Robotics

Fordeler for Blueye-brukere

  1. Konsistente rapporter. Bruken av rapporteringsfunksjonen sikrer at du har konsistente datapunkter over tid. Informasjonen kan også lagres og benyttes for fremtidige referanser og sammenligninger. Dette gjør det lettere å monitorere data over tid.

  2. Deling av informasjon. Bruk av smart-enheter gjør det mulig å dele funn fra dykk direkte med en større gruppe personer via bl.a e-post eller skysystemer, og gir inspektøren mulighet til å kommunisere direkte med kollegaer eller andre viktige tredjeparter. Ekstra informasjon kan også legges til rapporten i Word applikasjonen på din tablet eller laptop.

  3. Vær trygg på at du til enhver tid har de beste verktøyene. Software og hardware fra Blueye blir kontinuerlig oppdatert for å sikre at dine behov blir dekt. Vårt system er designet slik at du kan styre undervannsdronen gjennom en applikasjon installert direkte på din smartenhet. Dette gir oss mulighet til å gi deg tilgang til oppdateringer på kun et tastetrykk.

  4. Øker kvaliteten på dine inspeksjoner. Muligheten til å ta bilder og samtidig legge til egne notater under et dykk øker kvaliteten på rapporten din. Ikke minst vil dette minimere risikoen for både tap av informasjon men også minimere informasjonsstøy.

SHORT-DESCRIPTION-OF-IMAGE-HERE
Rapporting med dykkedata fra Blueye-appen.

Rapporteringsfunksjonen vil uten tvil spare deg for timer med etterarbeid og ikke minst øke kvaliteten på arbeidet du allerede har lagt bak deg under overflaten. På få minutter har du fått listet opp viktige punkter du enkelt deler med dine kollegaer på tvers av bedriften.


Se gratis webinar

Hvordan forberede teamet på vellykket innføring og implementering av nytt arbeidsverktøy? Hvordan være trygg og komfortabel med teknologien? Hva er de vanligste hindringene å overvinne for suksess? Les mer om webinaret her.

webinar lykkes med å implementerer undervannsdroner i din bedrift
Trykk på bildet for å se weinaret on-demand!

Ta kontakt