Book en online demonstrasjon

Bestill time

Er du ennå ikke overbevist?

Bestill en nettbasert demonstrasjon fra en av våre drone-eksperter og inviter resten av teamet til møtet. Med dronen i vannet vil videoen fra dronen bli strømmet rett inn i møtet. I denne sesjonen vil vi også gjennomgå deres behov og smart bruk av undervannsdroner.

Bestill en time

Bestill en time

Bestill en online demo i skjemaet nedenfor. Oppgi ønsket tidspunkt, så vil vårt salgsteam vil ta kontakt for å bekrefte avtalen.

Delta i Teams

Delta i Teams

Se inspeksjonen på datamaskinen din. Dronepiloten vil dele videostrømmen fra dronen direkte i et Microsoft Teams møte. Invitere dine kollegaer til å delta i møtet!

Motta en rapport

Motta en rapport

Motta en auto-generert rapport fra Blueye appen. Vi sender deg også et tilbud og øvrig informasjon om dronen etter ditt behov.

"Vi tror at undervannsdronen fra Blueye er den beste i sin klasse til å muliggjøre raske og kostnadseffektive inspeksjoner."

- Blueye Partner, Inchcape Shipping Services

"Vi jobber ofte i utfordrende vær, noe som kan begrense bruken av industrielle ROVer. Blueye dronen håndterer forholdende utmerket og holder en stødig posisjon, også i urolig sjø."

- Morten Nystad, Nordlaks

"Vi pleide å ha behov for dykkere til å gjennomføre skroginspeksjoner. Med Blueye ROVen kan vi eliminere risiko og utgifter knyttet til dykkere, samt spare tid."

- Archie Nicholson, TechnipFMC

La oss avtale et tidspunkt

La oss avtale et tidspunkt

Fyll ut skjemaet nedenfor, og fortell gjerne litt om eventuelle ønsker for tidspunkt eller dato for demo. En fra vårt team vil ta kontakt for å avtale tidspunkt for demo.

Bestill en videosamtale med demo

Du kan ombestemme deg når du vil og melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på en lenke i bunnen av e-poster du mottar fra oss, eller ved å ta kontakt på contact@blueye.no. Vi behandler din informasjon med respekt. For mer informasjon om hvordan vi behandler dine data, se våre personvernregler.

Noen fra vårt salgsteam vil ta kontakt så raskt som mulig.

Vi beklager, men noe gikk dessverre galt. Vi ville satt stor pris på om du tok kontakt på contact@blueye.no.

Firmanavn er påkrevd
Du må velge bransje
Fornavn er påkrevd
Etternavn er påkrevd
E-post er påkrevd
E-post er ugyldig

Utforsk videre