Vil du se en live inspeksjon?

Avtal et møte

Direktebilder fra dykket via Microsoft Teams

Avtal et online møte med en av våre droneeksperter. I møtet vil vi gjennomgå deres behov og hvordan dere kan benytte dere av undervannsdroner. Videoen vil bli streamet direkte i et Microsoft Teams-møte.

How it works

Bestill en time

Bestill en time

Avtal et møte i skjemaet nedenfor. Oppgi ønsket tidspunkt. En av våre droneeksperter vil ta kontakt for å bekrefte avtalen.

Delta i Teams

Delta i Teams

Se inspeksjonen på datamaskinen din. Dronepiloten vil dele videostrømmen fra dronen direkte i et Microsoft Teams møte. Inviter dine kollegaer til å delta i møtet!

Motta en rapport

Motta en rapport

Motta en auto-generert rapport fra Blueye appen. Vi sender deg også et tilbud og øvrig informasjon om dronen etter ditt behov.

Blueye har et mål om å bidra til økt forståelse og kunnskap om havet ved å gi deg enkel tilgang til å se under overflaten.

Blueye droner brukes daglig rundt om i verden i alle typer industrier som shipping, oppdrett, offshore, forskning og mye mer.

La oss avtale et tidspunkt

La oss avtale et tidspunkt

Fyll ut skjemaet nedenfor, og fortell gjerne litt om eventuelle ønsker for tidspunkt eller dato for et møte og demo. En fra vårt team vil ta kontakt for å avtale tidspunkt.

Bestill et møte og en live demo

"Vi tror at undervannsdronen fra Blueye er den beste i sin klasse til å muliggjøre raske og kostnadseffektive inspeksjoner."

- Blueye Partner, Inchcape Shipping Services

Vi jobber ofte i utfordrende vær, noe som kan begrense bruken av industrielle ROVer. Blueye dronen håndterer forholdende utmerket og holder en stødig posisjon, også i urolig sjø.

- Morten Nystad, Nordlaks

"Vi pleide å ha behov for dykkere til å gjennomføre skroginspeksjoner. Med Blueye ROVen kan vi eliminere risiko og utgifter knyttet til dykkere, samt spare tid."

- Archie Nicholson, TechnipFMC

Dykk dypere