Doble dykketiden din - Dette er det nye høykapasitetsbatteriet

fredag 3. november 2023 / Blueye Kontoret

Vi introduserer Blueye Høykapasitetsbatteri, perfekt for utvidede dykk og undervannsinspeksjoner. Med dobbel så lang kjøretid gir dette batteriet deg muligheten til å utføre lengre kontinuerlige operasjoner uten avbrudd.

Laget med presisjon og konstruert for tøff bruk, er dette batteriet designet for å tåle det krevende undervannsmiljøet. Det 212,4 Wh batteriet endrer hva som er mulig for dine undervannsoppdrag. Og la oss ikke glemme - høykapasitetsbatteriet er kompatibelt med alle ROV-modellene våre!

5 timer dykketid og enkelt å skifte ut

Opplev friheten og selvtilliten som følger med lengre dykketider og forbedret strømforsyning. Dette nye robuste batteriet kan gi dine Blueye ROVer 5 timers driftstid under normale forhold.

Blueye Høykapasitetsbatteri produktvideo

Batteriet kan enkelt byttes ut på under to minutter. Dette sikrer at du kan fokusere på det som betyr mest - å gjennom operasjonen. Når du er på farten har du også fleksibiliteten til å lade batteriet inne i dronen, eller ved å ta det ut og lade det direkte i den bærbare laderen.

The High Capacity battery
Det nye høykapasitetsbatteriet
High Capacity battery swap
Batteriet kan enkelt byttes ute i felt for enda lengre operasjoner

Med den gjennomsnittlige driftstiden fra ett batteri er det mulig å gjennomføre en undersøkelse i forkant av dykkerarbeidet, med god margin. Dette reduserer tiden som dykkeren bruker på undersøkelsen betraktelig og lar de bruke den tilgjengelige tiden til å utføre spesifikt dykkerarbeid. Vi anbefaler bruk av Blueye X3 ROVer for flere ulike oppgaver innen sikkerhet- og forsvarssektoren.
- Kapteinløytnant, Ukrainas forsvar

Batteriet er allerede i bruk av Blueye kunder innen forsvarssektoren og av andre bransjespesialister. De stoler på høykapasitetsbatteriet til å kunne gjennomføre tidskritiske og krevende operasjoner.

Viktige egenskaper

  • Kompatibel med alle modeller: Fungerer med Pioneer, Pro, X1 og X3! Det er en perfekt oppgradering for alle undervannsoppdrag.
  • Mer kraft: Med imponerende 212,4 Wh tilbyr batteriet over dobbelt kapasitet sammenlignet med Standardbatteriet.
  • Stabilt design: Det flate bunndesignet reduserer risikoen for at batteriet ruller avgårde. Spesielt nyttig om du bytter batterier ute i felt underveis av operasjonen.
  • Status-lys: Få oversikt over batteriets strømprosent med de nye innebygde LED-lysene. Trykk på knappen på enden av batteriet for å sjekke status. Du kan nå også ser gjenværende dykketid og batteristatus i app menyen.
  • Bedre grep: Det robuste håndtakdesignet er mer slitesterkt og gir bedre grep når du bytter batteriet.

Utskiftning av batteri fra ROVen, og sjekk av batteristatus med LED lys.

Høykapasitetsbatteriet har en forbedret og et mer brukervennlig eksternt design. Økt kapasitet er også avgjørende for lengre operasjoner.
- Boris Yanchev, Lead Electronics Engineer

Ny oppdatering i appen: Du kan nå se gjenværende dykketid og batteristatus inne i app menyen under dykk.

Fordeler for ulike bruksområder

Har du noen gang hatt behov for å nå ROVens maks dybde på 305 meter?Høykapasitetsbatteriet gir deg muligheten til å gjennomføre dypere dykk uten at du må stresse med å fullføre jobben.

Det nye batteriet er ikke bare en flott oppgradering for dykking med ROVen i seg selv; det forlenger også dykketiden når du bruker mer strømkrevende ROV-tilbehør. Dette inkluderer dykking med eksterne lys og kameraer, til høyoppløselige multibeam sonarer.

Den økte driftstiden er spesielt verdifull for ulike anvendelser der undervannsdroner ofte benyttes i lengre perioder.

  • Avlusing: Fullfør en grundig inspeksjon av nettet eller parker ROVen for å overvåke fiskens adferd, uten å måtte bytte batterier underveis av operasjonen.

  • Søk og redning: Når det er ingen tid å miste, gir lengre batteritid økt sjanse for raskt å finne savnede gjenstander eller personer.

  • Skipsinspeksjon: Fullfør grundig undersøkelse av skrog og propeller uten behov for å pause oppdraget.

  • Militære operasjoner: Søk etter smuglergods, eller gjennomfør dypere dykk med multibeam sonarer og annet strømkrevende utstyr.

The High Capacity battery
Overvåking av fiskens adferd under operasjoner i oppdrett
High Capacity battery swap
Blueye X3 utfører en full skråg- og propellinspeksjon med eksternt lys & kamera

Dette er bare noen få eksempler på de mange bruksområdene som kan dra stor nytte av forlenget batteritid. Vær oppmerksom på at under dykking med ROV-en uten strømkrevende eksternt utstyr eller i lette forhold, kan de anslåtte 5 timene med driftstid overstiges, og du får enda flere timer med dykking.

Spesialdesignet og fullsertifisert

Sikkerhet er en høy prioritet for oss, og derfor sørger vi for at både våre Standard- og Høykapasitetsbatterier gjennomgår grundig testing og sertifisering. Våre ingeniører har designet batteriene eksklusivt for våre Blueye undervannsdroner.

Høykapasitetsbatteriet er et resultat av en stor innsats for å kunne tilby en pålitelig løsning, med større fordeler for våre kunder. Standardbatteriet forblir et utmerket alternativ for daglige operasjoner og for enkel transport, som håndbagasje på fly. Velg det batteriet som passer best for dine daglige operasjoner og inspeksjonsbehov.

Høykapasitetsbatteri & USB-C Lader-pakke

Ved hjelp av den nye Blueye USB-C Charger 2.0 kan du lade batteriene raskere enn tidligere, og sammen med Satechi Power Supply kan du lade alle ROV-tilbehørene dine samtidig!

Det er viktig vite at om du lader høykapasitetsbatteriet med en eldre Blueye lader (1.generasjon) vil ta betydelig lengre tid - og er ikke optimalt. Derfor tilbyr vi en Høykapasitetsbatteri & lader-pakke for kunder som ikke allerede har den nyeste USB-C laderen.

The High Capacity battery
Høykapasitetsbatteriet og Lader-pakken. Det nye fler-ports strømadapteret gjør det mulig å lade mer av utstyret samtidig.
High Capacity battery
Med den nye laderen kan du lade høykapasitetsbatteriet til 100 % på 3,8 timer

Tilgjengelig for kjøp!

Hvis du har ventet på en løsning for lengere, uavbrutte dykkeoperasjoner, er Høykapasitetbatteriet perfekt for heldagsoperasjoner!

Batteriet er tilgjengelig for kjøp direkte på productsiden og i nettbutikken. Vi fyller stadig på varelageret, og leverer innen to uker etter bestilling. Hvis du ønsker mer informasjon, er du velkommen til å kontakte oss ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Tilgjengelig for kjøp i dag!

Be om tilbud på batteri med høy kapasitet