Styr ROVen trygt i all slags vær med Blueye Robust Håndkontroller - kontroller og tablet i en

fredag 6. januar 2023 / Blueye kontoret

Regnet pøser ned. Det er kaldt, og kaikanten er glatt. Du har en jobb å gjøre, men å bekymre deg for at utstyret ikke fungerer som det skal er det siste du vil stresse med. Heldigvis kan du styre ROV-en trygt i alle værforhold med den robuste kontrolleren kombinert med det lyssterke Samsung-nettbrettet. Bli kjent med den nye Blueye Robuste Håndkontrolleren – kontroller og 8-tommers nettbrett i ett.

Militærgradert robusthet: ROV-kontrolleren er støtsikker, vanntett og laget for tøffe arbeidsforhold

Blueye Robust Håndkontroller består av en europeisk militærklassifisert kontroller og en Samsung Galaxy Tab Active 3-nettbrett. Du trenger ikke bekymre deg for å miste den i bakken; den er vanntett og motstår støvinntrenging. Du kan trygt bruke denne kontrolleren i alle slags værforhold.

En ROV-pilot som styrer med en Blueye Robust Håndkontroller. Foto: Blueye Robotics

I tillegg til de robuste funksjonene, gir kontrolleren teamet ditt et komplett styringssystem. Den fjerner også behovet for personlige telefoner eller nettbrett. Kontrollerens brukergrensesnitt er brukervennlig, intuitivt og ergonomisk designet for å passe godt i hendene dine. Teamet kan enkelt dele på kontrolleren, så det er et utmerket valg for organisasjoner med flere brukere.

Behold hanskene på og lag notater i dykkerapportene med den integrerte pennen

Vi tester alt utstyr ved kontoret vårt i Trondheim, så du kan stole på oss når vi sier at du faktisk kan bruke kontrolleren med hansker på. Den er også kompatibel med alle Blueye ROV-modeller, og er et godt valg for piloter som gjør undervannsoperasjoner i bedriften din. Noen flere funksjoner som gjør den verd å vurdere er; utmerket batteritid, lyssterk skjerm, integrert penn for å kommentere dykkerapporter, og et bærbart etui for enkel oppbevaring og transport.

Å holde fokus på oppgaven under en inspeksjon er gjerne nøkkelen til et vellykket oppdrag. Den robuste kontrolleren kan også brukes med en sele, slik at du enkelt kan slippe kontrolleren når du trenger hendene fri. I tillegg til listen med kjekke funksjoner fungerer Samsung Active Tab 3 også som et frittstående Android-nettbrett, som kan benyttes til helt andre oppgaver enn å styre en ROV.

Testing av Robust Håndkontroller i snøstorm.

Hurtiglading med USB-C og ethernet tilkobling

Med USB-C-lading kan du effektivt hurtiglade kontrolleren. For kontinuerlig drift og lading kan du også raskt bytte batteri, koble den til en stikkontakt eller bruke en powerbank ute i felt.

Ønsker du et kablet oppsett med ethernet tilkobling til lokalt nettverk er det også mulig.

Oppsummert: høydepunkter ved Robust Håndkontroller

  • Vanntett
  • Støv- og støtsikker
  • Gir deg et komplett styringssystem til ROVen
  • USB-C lading og ethernet tilkobling
  • Militær standard
  • Inkluderer pen
  • Lyssterk skjerm (opptil 700 nits)

Ta undervannsoperasjonene dine til neste nivå med Blueye Rugged Controller.

Be om et tilbud på robust håndkontroller