Styr ROVen trygt i all slags vær med Blueye Robust Håndkontroller - kontroller og tablet i en

fredag 6. januar 2023 / Blueye kontoret

Regnet pøser ned. Det er kaldt, og kaikanten er glatt. Du har en jobb å gjøre, men å bekymre deg for at utstyret ikke fungerer som det skal er det siste du vil stresse med. Heldigvis kan du styre ROV-en trygt i alle værforhold med den robuste kontrolleren kombinert med det lyssterke Samsung-nettbrettet. Bli kjent med den nye Blueye Robuste Håndkontrolleren – kontroller og 8-tommers nettbrett i ett.

Militærgradert robusthet: ROV-kontrolleren er støtsikker, vanntett og laget for tøffe arbeidsforhold

Blueye Robust Håndkontroller består av en europeisk militærklassifisert kontroller og en Samsung Galaxy Tab Active 3-nettbrett. Du trenger ikke bekymre deg for å miste den i bakken; den er vanntett og motstår støvinntrenging. Du kan trygt bruke denne kontrolleren i alle slags værforhold.

En ROV-pilot som styrer med en Blueye Robust Håndkontroller. Foto: Blueye Robotics

I tillegg til de robuste funksjonene, gir kontrolleren teamet ditt et komplett styringssystem. Den fjerner også behovet for personlige telefoner eller nettbrett. Kontrollerens brukergrensesnitt er brukervennlig, intuitivt og ergonomisk designet for å passe godt i hendene dine. Teamet kan enkelt dele på kontrolleren, så det er et utmerket valg for organisasjoner med flere brukere.

Behold hanskene på og lag notater i dykkerapportene med den integrerte pennen

Vi tester alt utstyr ved kontoret vårt i Trondheim, så du kan stole på oss når vi sier at du faktisk kan bruke kontrolleren med hansker på. Den er også kompatibel med alle Blueye ROV-modeller, og er et godt valg for piloter som gjør undervannsoperasjoner i bedriften din. Noen flere funksjoner som gjør den verd å vurdere er; utmerket batteritid, lyssterk skjerm, integrert penn for å kommentere dykkerapporter, og et bærbart etui for enkel oppbevaring og transport.

I tillegg til listen med kjekke funksjoner fungerer Samsung Active Tab 3 også som et frittstående Android-nettbrett, som kan benyttes til helt andre oppgaver enn å styre en ROV.

Testing av Robust Håndkontroller i snøstorm.

Hurtiglading med USB-C og ethernet tilkobling

Med USB-C-lading kan du effektivt hurtiglade kontrolleren. For kontinuerlig drift og lading kan du også raskt bytte batteri, koble den til en stikkontakt eller bruke en powerbank ute i felt.

Ønsker du et kablet oppsett med ethernet tilkobling til lokalt nettverk er det også mulig.

Blueye Explains Episode 13: The Blueye Rugged Controller

Oppsummert: høydepunkter ved Robust Håndkontroller

  • Vanntett
  • Støv- og støtsikker
  • Gir deg et komplett styringssystem til ROVen
  • USB-C lading og ethernet tilkobling
  • Militær standard
  • Inkluderer pen
  • Lyssterk skjerm (opptil 700 nits)

Ta undervannsoperasjonene dine til neste nivå med Blueye Rugged Controller.

Be om et tilbud på robust håndkontroller