Bli med på vår live undervannsdemo med en Blueye ROV ekspert

fredag 12. januar 2024 / Blueye-kontoret

Blueye er forpliktet til å tilby kunder problemfri tilgang til undervannsressurser! Og vi er her for å vise deg den praktiske siden av våre undervannsfartøy (ROVer). Forståelsen for betydningen av førsteinntrykk gjør at vi prioriterer engasjerende online demoer for de som er interessert i å utforske mulighetene til Blueye ROV-er.

Vi organiserer online demoer av ROVer for de som er interessert, slik at de får en førstehåndsopplevelse av dronens evner. Sammen med en av våre drone-eksperter har du og teamet ditt muligheten til å være vitne til Blueye ROV i aksjon under et Teams- eller Zoom-møte!

Livebilde strømmet gjennom Microsft teams.

Sammen med en av våre drone-eksperter får du og teamet ditt muligheten til å se en Blueye ROV i aksjon. Et direkte opptak vil bli strømmet gjennom tjenester som Microsoft Teams eller Zoom, og vil gi deg en kvalitetsvisning av dronens muligheter. Under dette møtet vil vi diskutere inspeksjonsbehovene og hvordan våre ROVer kan dekke dine behov. Det er viktig å merke seg at dette møtet er uten forpliktelser, men vil gi deg muligheten til å lære om Blueye ROVer, fra hvor som helst i verden.

Inspection demo from Blueye Shore Lab streamed through Microsoft Teams.
Inspeksjonsdemo fra Blueye Shore Lab strømmet via Microsoft Teams.
High Capacity battery swap
Trond Larsen gjør en live undervannsdemo.

En inspeksjonsdemo foregår i 3 enkle steg.

  1. Invitasjon: Du får en personlig invitasjon til å se Blueye ROV i live-action fra Trondheimsfjorden.
  2. Live-demo: Våre ROV-eksperter vil strømme liveopptak gjennom utvalgte strømmetjenester. Det kan delta mange i strømmesesjonen.
  3. Dykke-rapport: Etter demoen kan vi gi deg en dykkerapport via Blueye-appen som dokumentasjon av dykket og eventuelle funn.

Hva er fordelene med å delta på demoen?

  • Sanntidsopplevelse: Gjennom hele demonstrasjonen får du en ufiltrert, sanntidsopplevelse med Blueye ROV. I løpet av 30 minutter kan du se dronen i aksjon tilpasset dine spesifikke bruksområder. Denne økten tar ofte for seg spørsmål og løser bekymringer knyttet til undervannsdroner eller ulike ROV-funksjoner. Vi har hatt mange demoer der folk så ROVer dykke under vann for aller første gang!
Bilde av Blueye X3 som inspiserer en bil dumpet under vann.
  • Bygge tillit: Vi har sett at tilliten øker når folk blir kunder av oss, spesielt etter de direktesendte demoenene. Det blir enklere for kundene å ta kontakt dersom det skulle oppstå problemer. Det er ingen redigeringstriks i en direktesendt demo, det du ser er helt ekte.

Det er så fint å se dronen i sanntid og ha makten til å dirigere den mot nøyaktig det vi vil se.
- ROV-entusiast, om direktesendingen

  • Tilpasning: Direktesendte demoer kan tilpasses for dine spesifikke behov og bekymringer. Det gir oss en sjanse til å forstå ditt bruksområde og gi riktig løsning. For eksempel kan vi foreslå en passende integrasjon av ekstra utstyr/periferiutstyr på X3 ROV basert på det tiltenkte bruksområdet.

  • Tidsbesparelse: Direktesendte demoer kan være mer tidsbesparende enn omfattende skriftlig dokumentasjon eller lange presentasjoner. Våre demoer er designet for å være raske og praktiske, slik at du kan logge deg inn fra hvor som helst uten å måtte reise.

  • Full opplevelse: Under vår direktesendte demonstrasjon får du se hele prosessen, fra å sette dronen i vannet, dykke i klart/trøblete vann, til opphenting. Vi legger i tillegg vekt på å vise rapporteringsfunksjoner og etterbehandlingssteg som filoverføring.

Blueye Shorelab - Eksklustivt for livedemo

Demo på Blueye Shore Lab

Å ha et kontor nær Trondheimsfjorden har vært en stor fordel for oss, spesielt for rask testing av ROVer og integrasjoner i et virkelig scenario. Vi har også Blueye Shore Lab, et førsteklasses sted på Dora II's vannkant dedikert til inspeksjonsdemoer. Shorlaben kommer med moderne fasiliteter som 5G Wi-Fi, en veggmontert TV, en arbeidsplass og en herlig utsikt over havnen. Dette stedet er perfekt for testing av utstyr, da det er enkelt å få tilgang til sjøen. Det er også mulig å leie plassen. Les om å leie Shore Lab her.

En problemfri kundereise

En av våre kunder, Den norske Kystvakten med sin X3 ROV i en av kystvaktens fartøy på Svalbard. Foto: Den norske Kystvakten

Du skal kunne jobbe problemfritt fra start til slutt; fra kjøp til håndtering til vedlikehold. Det er derfor vi legger ned all vår innsats i hvert trinn av kundereisen, slik at du kan få den beste ROV-en på markedet. Fyll inn skjemaet under for å komme i kontakt med oss, og planlegge en online demo. Vennligst oppgi eventuelle preferanser for tid eller datoer, og noen fra teamet vårt vil ta kontakt med deg for å finne en passende tid.

Book inspeksjon

Ta kontakt