The Blueye X1 – ditt verktøy for enklere og raskere undervannsoppdrag

onsdag 24. januar 2024 / Blueye kontoret

Vi er stolte av å introdusere Blueye X1, vår nyeste mini-ROV skapt for maksimal effektivitet og teknisk kapabilitet. Utstyrt med én plug-&-play port for gripearm, er X1 din perfekte løsning for enkle undervannsoppdrag. Enten du utfører regelmessige inspeksjoner av oppdrettsanlegg eller navigerer i områder med begrenset lys, er X1 din pålitelige følgesvenn under overflaten.

Bygd på den samme pålitelige plattformen

Blueye X1 dronen er bygd på den samme pålitelige plattformen som X3 modellen, hvor X1 tilbyr én tilkoblingsport for gripeklo. X1 ROV-en bevarer brukervennligheten Blueye er kjent for, samtidig som den tilbyr en enkel drone for deg som kun trenger en ROV med gripearm for å få jobben gjort.

Introduserer Blueye X1 for enklere undervannsoperasjoner!

Sjøsatt på 90 sekunder med 5 timer operasjonstid

Med rask og effektiv sjøsettingen på under 90 sekunder sikrer du at X1 er klar for oppdraget uten unødvendige forsinkelser. Kombinert med Blueye Høykapasitetsbatteri får du over 5 timers driftstid for omfattende inspeksjoner gjennom hele dagen. Batteriet kan også enkelt byttes ut på under to minutter. Du kan se gjenværende dykketid og batteristatus inne i app menyen under dykk.

Swapping battery on the X1
Bytt enkelt batteri under dykk.
High Capacity battery swap
Sjekk gjenværende batteritid med de innebygde LED lysene på høykapasitetsbatteriet.

Gripearm med hurtig av-og-på kobling

Utvid mulighetene dine med en Newton én-funksjons gripeklo fra Blue Robotics. Styr gripearmen enkelt med touch-berøring gjennom Blueye-appen eller med håndkontrolleren. Den skreddersydde hurtigkoblingsløsningen gjør det mulig for deg å ta av og på gripearmen fra dronen for enkel transport og lagring, uten å måtte koble gripearmen fra tilkoblingsporten.

Swapping battery on the X1
Newton griperklo med hurtigtilkobling for enkel transport og lagring
High Capacity battery swap
Hent opp tapt ustyr ned til 300 meter.

Når man jobber i Norden, så vet vi at man ikke alltid har tilgang på dagslys under arbeidsdagen. I miljøer med begrenset naturlig lys kan du stole på det integrerte 3300 lumen arbeidslyset for å utføre oppgaver i mørket med selvtillit.

Turning on the 3300-lumen built-in lights during dive.

Et trygt verktøy for dine eiendeler

Vi har kommet langt siden våre første prototyper og Blueye Pioneer ble lansert. Men en av kjerneverdiene vi konsekvent har hatt fokus på å ivareta er det hydrodynamiske og mekanisk stabile designet, som sikrer stabil drift under vann. Med jevne overflater og fire strategisk plasserte thrusters, forsikrer X1 at ROV-en ikke utgjør noen risiko for dine undervannsressurser.

Med stolt forankring i norsk industriell kvalitet er X1 konstruert for pålitelighet. Bærbar og brukervennlig, løser den undervannsutfordringer for fagfolk i bevegelse.
- Christian Gabrielsen, CEO Blueye Robotics

X1 ROVen utgjør ingen risiko for dine eiendeler under vann.

Lokal lagring på dronen og app-basert kommandosenter

Film undervannsoppdraget i Full HD med det spesiallagde kameraet designet av oss her i Norge og produsert i Europa. Overfør enkelt dine opptak etter dykket for dokumentering og rapportering, mens dine verdifulle data lagres sikkert internt på dronen.

Blueye-appen fungerer som ditt kommandosenter, med en stabil tilkobling, sanntids kamerastrømming og innebygd rapportering for samarbeid over nett.

Overfør mediefiler i Blueye appen etter dykket.

Opplev presisjon og pålitelighet med Blueye X1 – ditt verktøy for enklere og raskere undervannsoppdrag. En kvalitetsløsning for inspeksjon av dine eiendeler under overflaten.

Request Quote X1

Ta kontakt