Webinar opptak fra 14/01

3D-fotogrammetri ved bruk av undervannsdroner

Tidspunkt
Dato opptak fra torsdag 14. januar 2021
Tidspunkt
Tidspunkt kl. 10.00
Varighet
Varighet 00:45
3D-fotogrammetri ved bruk av undervannsdroner
Språk Engelsk Språk

Foredragsholder

  • Henri Parviainen
    Henri Parviainen
    Blueye Alumni

Gjest

3D-fotogrammetri ved bruk av undervannsdroner

I dette webinaret vil Michael Stein, en veletablert maritim konsulent og Blueye Partner, delta sammen med Henri Parviainen som gjest for å diskutere 3D-fotogrammetri ved hjelp av undervannsdroner.

Blueye får ofte spørsmål om fotogrammetri som tema i et webinar, og vi er derfor stolte over å ha få besøk av en ekspert som kan dele sin innsikt i hvordan denne teknologien kan brukes kommersielt. I tillegg til konkrete, maritime brukseksempler, vil vi diskutere fotogrammetri generelt og hvilke verktøy som trengs og anbefales.

Dette webinaret anbefales for deg som er interessert i 3D-modeller av gjenstander og miljø under vann, og som vil utforske mulighetene som ligger i fotogrammetri ved bruk av undervannsdroner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å se opptak av:

3D-fotogrammetri ved bruk av undervannsdroner

Du kan ombestemme deg når du vil og melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på en lenke i bunnen av e-poster du mottar fra oss, eller ved å ta kontakt på contact@blueye.no. Vi behandler din informasjon med respekt. For mer informasjon om hvordan vi behandler dine data, se våre personvernregler.

Takk for at du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Vi beklager, men noe gikk dessverre galt.

Du må velge bransje
Fornavn er påkrevd
Etternavn er påkrevd
E-post er påkrevd
E-post er ugyldig