Nå kan du leie undervannsdroner til tidsavgrensede oppdrag

onsdag 16. februar 2022 / Blueye kontoret

En undervannsdrone kan være en stor investering. For mange er dette også et helt nytt verktøy, noe som kan gjøre det utfordrende å ta en avgjørelse om en investering er verdt det eller ikke. For noen er det ikke nødvendig å eie en drone heller, da prosjektet dronen er relevant for ikke varer mer enn noen uker.

Nettopp derfor har vi lansert Blueye Utleie. Nå kan du leie en Blueye Pro undervannsdrone fra en uke eller lengre.

Prøv før du kjøper - eller lei til et tidsavgrenset prosjekt

Har du en havn som må inspiseres, rør du ønsker å sjekke tilstanden på eller mistenker du en skade på et skipsskrog? Av og til har man bare behov for et verktøy i kortere perioder eller til enkelttilfeller. Da kan det være greit å ha muligheten til å leie.

Blueye Utleie gjør det enkelt og hurtig å få tak i en Blueye Pro som kan brukes for spesifikke undervannsoppdrag. Perfekt når en har kortvarige behov for en undervannsdrone eller når en vurderer å investere, men ønsker å teste først.

Blueye Pro undervannsdrone med Zarges kasse på havna
Blueye Pro med Zarges kasse og reel.

Når du booker en leieperiode vil vi sende deg dronen med Bring til avtalt tid og sted. Du vil også få med en returslipp i pakken slik at du enkelt kan sende utstyret tilbake når leieperioden er over. Da er det lett å holde orden på sendingen for både oss og deg. Skulle du ønske å utvide leieperioden, finner vi også en løsning på det.

Med Blueye utleie har vi faste leiesatser så kostnaden er oversiktlig og forhåndsavtalt.

Priser:

  • Transport og administrasjon: kr 1 250,-
  • 1 uke leie: kr 9 990,-
  • 4 uker leie: kr 24 990,-
  • Lengre perioder: fyll ut skjema under for pristilbud

Kom raskt i gang med hjelpevideoer og god opplæringsdokumentasjon

For at du som kunde skal få mest mulig ut av leieperioden din, har vi laget grundig dokumentasjon på hvordan du bruker undervannsdronen. Videoene og artiklene vi har ute på YouTube og på Blueye Help Center gir deg alt du trenger for å komme raskt i gang.

Her lærer du hvordan du starter opp dronen, hva du må passe på under sjøsetting og under dykk, samt hvordan du får mest ut av dykketiden. Det er ikke nødvendig å ha erfaring med ROVer fra før. Du vil oppleve at fort blir trygg med å operere dronen på en strukturert og ryddig måte.

Bestill leiedrone